Загальна інформація

Сьогодні компанія InterLink має два офіси у Черкасах, які розташовані неподалік від центру міста. Наш черкаський підрозділ представлений професійними командами розробки, тестування та дизайну, які виконують повний спектр розробки та підтримки програмного забезпечення для наших замовників. Також у наших офісах організовані відділи системних адміністраторів та HR, які на високому рівні забезпечують безперебійну та комфортну роботу наших колег.

У 2012 році компанія відкрила представництво у Львові, яке з часом росло у кількісному та професійному плані, і тепер наш львіський підрозділ став справжньою бойовою командою, здатною впоратися із проектом будь-якої складності, і якою ми дуже пишаємося.

У 2015 році у житті нашої компанії сталася важлива подія – відкриття представництва у Великобританії. Цей крок дав нам змогу рости, будувати стратегічні плани, розширювати світогляд та переймати передові підходи. В нашому офісі працюють Technical Account Managers, Sales Managers та спеціалісти по телемаркетингу. А європейські замовники мають змогу взаємодіяти з нашими центрами розробки в Україні та отримувати європейський сервіс з українською душею. Не дивлячись на те, що наше представництво недавно на європейському ринку, але вже являється повноправним членом торгово-промислової палати і достойно представляє компанію в різноманітних міжнародних виставках, що проходять у Великобританії.

Наша компанія об’єднує в собі черкаську наполегливість, веселу львівську вдачу та британську пунктуальність. Навіть знаходячись у різних містах та на різних континентах, ми однаково цікаві одне одному, завжди знаходимо нові теми для спілкування, ділимося своїм досвідом, історіями і традиціями наших підрозділів та навіть приїжджаємо одне до одного в гості. Але є речі, які об’єднують нас всіх – пристрасть до своєї справи та постійне прагнення до вдосконалення.

Comments are closed