Компанiя InterLink

Компанія InterLink розпочала свою діяльність у Черкасах у далекому 2000-му році з невеличкої групи людей з гарячим серцем та амбітними планами. За ці роки у нашій компанії відбулося безліч змін та впроваджень: ми одні з перших почали застосовувати Agile на практиці, перейшли у вищу лігу тестування, відкрили представництва у Львові та Великобританії а також започаткували власні навчальні програми:  інтернатуру InterLink  inCamp – для студентів і випускників, зацікавлених розпочати свою кар’єру в ІТ разом з нами та InterLink Meetup – новий професійно-орієнтований івент для тих, хто тільки почав обирати свій шлях.

Нами були розроблені сотні проектів для наших замовників з України, США, Европи та навіть Австралії. Серед них системи документообігу та управління процесами, системи дистанційного навчання, соціальні сервіси, мобільні додатки та комп’ютерні ігри. Високий рівень нашого сервісу оцінили такі провідні компанії, як Dell, Nokia, Xerox.

Як і будь-яка людина, компанія корегує свої плани та стратегію. Спочатку ми вчилися робити свою справу, потім залучати клієнтів та працювати з крупними партнерами, а зараз будуємо великі проектні команди та поставляємо рішення для наших замовників. Усі наші успіхи досягнуті завдяки колективу, тож ми не втомлюємося шукати таланти і надалі. Якщо ти бажаєш працювати та здобувати досвід серед справжніх професіоналів, які захоплені своєю справою, приєднуйся до нашої команди, і ми із задоволенням поділимося частинкою наших знань та успіху.

bd3_2430

Comments are closed