#Meeting room: спілкуємось з Team Lead

П’ятниця – прекрасний день для знайомств. Тому сьогодні ми знову представляємо читачам нашого колегу. Цього разу це досвідчений інженер, тімлід та наш запальний спікер-мотиватор технічних івентів ІнтерЛінку – Владіслав Козленко. Владіславу вдається не лише вирішувати будь-які проєктні задачі та робити наших замовників щасливішими, а й самому насолоджуватися своєю справою та навіть знаходити час на домашніх улюбленців :). 

Ділимося вайбом та натхненням в інтервью нижче.

Що найбільше надихає тебе у роботі?

Бажання рухатись вперед та робити світ кращим. Реалізовані проєкти, відгуки замовників, та сотні користувачів, які щодня онлайн.

Які твої найбільші

Читати далі


#Meeting room: спілкуємось з QA Engineer

В який момент ти вирішив, що хочеш бути QA інженером?

З часів школи я хотів працювати в сфері, пов’язаній з інформаційними технологіями. Після вступу в університет я потроху почав шукати себе та пробувати різні сторони ІТ. Одним із напрямків був QA Engineering. Тому впевнившись що мені це подобається та виходить, вирішив заглибитись в цю сферу. Не пошкодував :).

Найбільші виклики у тестуванні за час твоєї кар’єри?

Мабуть всі люди після навчання та курсів зустрічаються з одним і тим же викликом – використати свої знання та навички на практиці. Своїм челенджем я вважаю свій перший проєкт в ІнтерЛінку, на якому мені довелось пробувати все на практиці та нести велику відповідальність за свою роботу. Також довелося вивчити багато нового. Так я познайомився з автоматизацією та всім, що з нею пов’язано. Вважаю що це був якийсь нереальний досвід, адже стільки видів тестування на одному проєкті

Читати далі


#Meeting room: спілкуємось з Team Lead

Що для тебе тімлідство?

В різні періоди від моменту формального залучення на цю роль були різні мотивації, але мабуть найголовніше, що було і залишилось – це додаткова змога впливати на процеси, результат, напрямок руху та інші стратегічні речі.

...

Читати далі


#Meeting room: спілкуємось з SEO

Як сталося, що ти обрав професію у маркетингу та саме напрямок SEO?

Процес виробництва товару чи надання послуги – основа будь-якого бізнесу. Це надзвичайно захопливо. Але мене завжди цікавило як вони доставляються до кінцевих користувачів? Як зробити це швидко і результативно? Як повідомити потрібну аудиторію про визначений продукт?

Загалом я віддаю перевагу комплексному підходу в digital marketing. SEO – така собі “технічна” сторона цифрового маркетингу. Успішний маркетинг в мережі без правильного SEO – справа нереальна. Це основа, але без додаткових “плагінів” як наприклад PPC, чи то linkbuilding, маркетинговому механізму дуже складно працювати. Тому Digital marketing – це комплексна діяльність в кількох напрямках.

...

Читати далі



#Meeting room: спілкуємося про дизайн

Кожен місяць ми намагаємось знайомити вас з нашою командою.

Пора “розбавити” девелоперську тусовку, тому ми задали декілька запитань для нашої дизайнерки Лілії Стецун.

Своєю історією та досвідом вона поділилась з нами в цій статті.

 img 3621

Читати далі


#Meeting room: спілкуємося із Senior Developer

Кожен місяць ми знайомимо вас з членами нашої команди😊
Сьогодні це Максим Шеховець – досвідчений розробник, тімлід, який не так давно відсвяткував 13 років роботи в компанії InterLink 🥳
Він не тільки здатний вирішувати складні різнопланові задачі, а й мотивувати та надихати колег по команді ☝️
Він однаково добре розуміється як із замовниками, так і з технічними спеціалістами всередині компанії та за її межами. А ще, ніколи не забуває ділитися новинами зі своїх проектів 🙂😎
Сьогодні ж Максим відповість на декілька наших запитань.

img 0960

Читати далі


#Meeting room: говоримо про QA Engineering з Віталією Лободою

Ми пишаємось нашими QA інженерами, бо це не лише досвідчені спеціалісти, але й люди з широкими поглядами. Впевнені, вам буде цікаво 🔥 А от сфера QA містить в собі багато запитань і так мало відповідей! 🙃 Та здається, в нашому інтерв’ю QA-інженер Віталія Лобода розповіла про все найцікавіше:

int
Наш QA Engineer Віталія Лобода

Читати далі


#Meeting room: РМ Олександр Лукавий

Ти практикуючий Project Manager або цікавишся цим напрямом?

Ділимося добіркою порад від нашого РМ Олександра Лукавого з 15 річним стажем в IT

Чому ти став менеджером?

Від початку я бачив потребу допомагати колегам організовувати їх роботу і це мені завжди подобалось. Напевно саме цей фактор сформував напрям мого розвитку в InterLink.

Що найбільше подобається у професії?

Кожен проект, якщо ти його цінуєш і намагаєшся розвивати на повну силу, лишає в тобі слід. Адже це новий досвід, знання та знайомства. І це саме ті речі, котрі драйвлять і надихають мене.

Читати далі


KT sessions summary June 2017

Great Mobile Design Decisions that are Applied Wrong – Myroslava Novitska

Гамбургер или чизбургер? Уникальность или обыденность? Gesture or not to gesture? Tutorials & tortures? Meaningless void or wise emptiness? Вот такие вот конкретные топики подняла Мира в рамках дизайна интерфейса мобильных приложений. Готовые советы и best practices! 🙂

Читати далі