Історія одного авто

Всім привіт!

Хоч і з запізненням, але хочу відзвітувати за збір коштів на пікап для мого друга з 58 бригади. Хлопці виконували бойові завдання в районі Кремінної, потрібно було постійно возити припаси на позиції, їздити на ротації та евакуації, тому потрібен був саме великий, потужний, рамний пікап. Задача знайти такий виявилась набагато складніша, ніж я міг уявити. Майже всі живі екземпляри за адекватні гроші були викуплені в перші місяці війни. Потім вже “автобізнесмени” як наші, так і з Європи, зрозуміли, що на цьому можна заробляти пристойні гроші, тому почали продавати відвертий хлам, завищувати ціни. Також в “роботу” включились аферисти, які, наприклад, брали завдатки за неіснуючі авто і зникали. Тому, якщо комусь буде потрібно придбати авто для ЗСУ, будьте дуже обережні, переконайтесь в адекватності і чесності продавця, також можете звертатись до мене, залюбки поділюсь досвідом і допоможу, чим зможу.

Історія пошуку нашого авто:

Першим ми дивились Isuzu D-Max в Черкасах. Пригнав її “автобізнесмен” у якого своє СТО, все в кращих традиціях перекупства. По телефону розповідав що авто – ідеал. По факту виявилось, що потрібно міняти всю ходову, з двигуна тече масло і ще багато дрібних недоліків, а найстрашніше – дуже погано переключаються передачі, шумить зчеплення. По запчастинах на це авто  майже нічого не було, все тільки під замовлення і дуже дорого.

Читати далі


All together we will win!

Вже місяць триває війна – цинічна, брехлива і кривава, в якій, ми впевнені, жоден свідомий українець та жодний свідомий бізнес не залишилися осторонь. Кожен вчинив так, як підказує йому розум, обставини, серце та совість. Хтось із останніх сил намагається втриматися на плаву та продовжувати діяльність свого бізнесу щоб підтримувати своїх співробітників і вчасно сплачувати заробітну плату. Хтось втратив усе і поїхав закордон шукати кращої долі, але рахує дні до нашої перемоги, щоб повернутися і відновлювати свій бізнес. Хтось віддає останнє, бо розуміє, що якщо не допомога сьогодні, то завтра для нього чи для його бізнесу взагалі може не настати. Ми цінуємо та поважаємо вклад та вибір кожного.

img 0221

Наша компанія вважає, що будь-який піар на темі війни – це аморально, а порівняння між будь-якими бізнесами стосовно їх допомоги – недоречні та некоректні. Ми віримо, що в нас із вами є майбутнє та класні події для піару у кращий час, але хотіли би поділитися інформацією, які шляхи є для допомоги нашій країні в цей нелегкий час. 

Інформаційна підтримка

 

За кордоном

Залучати ваших

Читати далі


Hacking Saturday 0x21

Вот и наступило начало года и нового сезона. Очередная Hacking Saturday прошла легко и задорно в теплом кругу, где большая часть участников собралась на своего рода workshop.

Много интересных вещей было опробовано в режиме “live coding”. Также стороной не прошли достаточно глубокие и детальные дискуссии на тему построения архитектуры приложения. Подробнее можно почерпнуть из отзывов самих участников ;).

Читати далі


InterLink Kiosk

Все почалось цієї зими. Ми, команда відчайдушних хлопців, які пройшли відбір в інтернатуру inCamp, хотіли принести в компанію не тільки наш позитивний настрій, але й щось більше :))). І на екваторі інтернатури випала така нагода: нам довірили проект KIOSK.

Всім нам відоме бажання “поїсти щось смачненьке” під час робочого дня. Про незручності у користуванні холодильником теж знаємо, наприклад: захотілось з’їсти смачний батончик, підходиш до холодильника, але сподівання не справдились, бо батончики закінчились. KIOSK допомагає уникнути таких ситуацій, відображаючи наявні продукти. Система дозволяє сповістити про закінчення продуктів та побачити суму, на яку було придбано співробітником снеків за поточний місяць. Також KIOSK спрощує життя й офіс-менеджерам у поповненні запасів в холодильнику та веденні фінансових обрахунків.

Читати далі


Hacking Saturday: JMeter Workshop

Вітаю, шановні читачі. Хочу трішки розповісти вам про декілька подій, які відбулися нещодавно. Все почалося з того, що до мене звернулися колеги із відділу QA. Перед ними постала задача провести тести продуктивності однієї із систем, над розробкою якої наша компанія працює (чи працювала). Надто не розпитував, бо це все лірика і головне, що людям потрібна допомога і я можу стати в пригоді, оскільки років 2-3 тому активно працював саме із одним із програмних продуктів для тестування продуктивності – JMeter. На той час цей продукт використовували:

для генерації даних, які потім використовували для масштабних тестів продуктивності з допомогою іншого enterprise продукту – HP Load Runner;

– для перевірки певного функціоналу системи (експорт даних у формат xls);

– для невеликих performance тестів.

Із поставленими задачами JMeter чудово справився.

Читати далі


Изюминка #hacking-saturday 0x0C

Последняя из встреч под порядковым номером 0x0C запомнилась первым Punch Club status meeting. Мы все поделились историей своей последней работы и достижений в рамках этого community. Также мы обсудили наши идеи и направления работ, в итоге каждый выбрал интересную ему тему для дальнейших действий. А еще этот день можно назвать Gremlin Day, где мы все пришли к общему восхищению от удачного абстрагирования от графовых хранилищ данных под названием Apache TinkerPop. Очень рекомендуем всем обратить на эту технологию внимание, она набирает все большую популярность в последнее время.

А вот и сами участники этого собрания:

img_0022

Читати далі


Hacking Saturday – Internet of Things

Суботні посиденьки пройшли у веселій та дружній атмосфері. Ми знаємо чим розважитись навіть у вихідний. Цього разу наші хлопці та дівчата освоювали ази робототехніки на базі Intel Edison, Arduino Nano и Raspberry Pi. А всі бажаючі повправлятися в рівновазі спробували освоїти наш новий hoverboard.

dsc_0705

Читати далі