InterLink Kiosk

Все почалось цієї зими. Ми, команда відчайдушних хлопців, які пройшли відбір в інтернатуру inCamp, хотіли принести в компанію не тільки наш позитивний настрій, але й щось більше :))). І на екваторі інтернатури випала така нагода: нам довірили проект KIOSK.

Всім нам відоме бажання “поїсти щось смачненьке” під час робочого дня. Про незручності у користуванні холодильником теж знаємо, наприклад: захотілось з’їсти смачний батончик, підходиш до холодильника, але сподівання не справдились, бо батончики закінчились. KIOSK допомагає уникнути таких ситуацій, відображаючи наявні продукти. Система дозволяє сповістити про закінчення продуктів та побачити суму, на яку було придбано співробітником снеків за поточний місяць. Також KIOSK спрощує життя й офіс-менеджерам у поповненні запасів в холодильнику та веденні фінансових обрахунків.

 

 

Ми з великим бажанням і наполегливістю почали кодити проект)). Технології, запропоновані нашим ментором (Angular2, Spring Boot, PrimeNG), дозволили швидко розпочати розробку і поринути в роботу. Через відсутність досвіду часто стикались з головоломками, хвилюванням й  браком часу. Та попри всі труднощі, ми намагались зробити користування нашим сервісом легким та приємним. Сотні раз обдумували сценарії користування юзера додатком, міркували над корисними фічами.

Згодом до нас в команду приєднались дизайнер та тестувальник. З їх приходом сторінки нашого додатку набули привабливого вигляду, а функціонал ставав менш лагавий)).

Тривали ітерації, і ми наблизились до першого релізу. Попри всі наші старання і протистояння сесіям в університеті, ми так і не встигли виправити всі дефекти та реалізувати бажані фічі в першій версії продукту. Але все попереду і ми сподіваємося, що ще порадуємо наших колег цікавими можливостями додатку.

Зараз триває розробка проекту і ми зростаємо у своїх знаннях разом з ним. Це був цінний досвід, переповнений цікавими челенджами, дискусіями на тему “ти не правий, так буде краще”))).

Ми раді, що наш проект тепер приносить користь колегам :).

Post A Reply