All together we will win!

Вже місяць триває війна – цинічна, брехлива і кривава, в якій, ми впевнені, жоден свідомий українець та жодний свідомий бізнес не залишилися осторонь. Кожен вчинив так, як підказує йому розум, обставини, серце та совість. Хтось із останніх сил намагається втриматися на плаву та продовжувати діяльність свого бізнесу щоб підтримувати своїх співробітників і вчасно сплачувати заробітну плату. Хтось втратив усе і поїхав закордон шукати кращої долі, але рахує дні до нашої перемоги, щоб повернутися і відновлювати свій бізнес. Хтось віддає останнє, бо розуміє, що якщо не допомога сьогодні, то завтра для нього чи для його бізнесу взагалі може не настати. Ми цінуємо та поважаємо вклад та вибір кожного.

img 0221

Наша компанія вважає, що будь-який піар на темі війни – це аморально, а порівняння між будь-якими бізнесами стосовно їх допомоги – недоречні та некоректні. Ми віримо, що в нас із вами є майбутнє та класні події для піару у кращий час, але хотіли би поділитися інформацією, які шляхи є для допомоги нашій країні в цей нелегкий час. 

Інформаційна підтримка

 

За кордоном

Залучати ваших замовників і підрядників, що знаходяться за кордоном, до розповсюдження правдивої інформації щодо війни в Україні, надзвичайно важливо.  Що ваші  закордонні замовники і підрядники можуть зробити: 

  • Розмістити інформацію про війну в Україні на своєму сайті чи блозі. 
  • Приєднуватись до мітингів на підтримку України в своїх країнах, щоб впливати на суспільну думку. 
  • Звертатися до своїх депутатів та політиків і тиснути на них для більш швидкого вирішення важливих для України питань. 
  • Використовувати будь-які інформаційні площадки для висвітлення правдивої ситуації в Україні. 
  • Якщо хтось із ваших замовників або знайомих закордоном є частиною якоїсь спільноти та може допомогти з поширенням інформації у своїх колах, будь ласка, допомагайте їм у цьому технічно, виступайте для них консультантами. На початку війни мали схожий кейс із нашою іноземною замовницею, що працює у сфері освіти. Вона вирішила зробити інформаційну розсилку всім професорам своєї спільноти, та не мала уявлення як це зробити з технічної точки зору. Але завдяки нашим спільним зусиллям інформаційні листи були розіслані більш ніж 10 000 осіб, які мають знати правду та мають вплив на своє оточення.

Всередині країни

Не дивлячись на те, що держава надала пільги по оподаткуванню, звертайтеся до своїх контракторів з проханням сплачувати податки, бо для країни зараз важлива кожна копійка. Надавайте бухгалтерську підтримку тим контракторам, які хочуть сплатити податки наперед (авансово).

Розповсюджуйте інформацію щодо благодійних фондів та волонтерських організацій, яким ви довіряєте. Великі фонди та глобальні волонтерські організації мають обізнаність в особливостях закупівлі якісного обладнання та амуніції. Ми довіряємо і донейтимо: 

Спецрахунок НБУ для допомоги ЗСУ https://bank.gov.ua  

Фонд “Повернися живим” https://savelife.in.ua 

Фонд Сергія Притули https://www.facebook.com/serhiyprytula

Медичний батальйон “Госпітальєри” https://www.hospitallers.life   

Слідкуйте в сецмережах за місцевими громадськими діячами та волонтерськими організаціями, яким ви довіряєте. Вони більш гнучкі та можуть більш оперативно дізнаватися про потреби саме в конкретному місці та повідомляти нам.

Цивільний штаб допомоги м. Черкаси

Новини “Батальйону Черкаських павучків” з Плетіння сіток

Підтримуйте своїх колег в бажанні долучитися до IT армії чи будь-яких інших добрих справ для підтримки армії чи внутрішніх переселенців.

Фінансова підтримка

Поширюйте вашим Замовникам реквізити перевірених чи державних організацій для надання гуманітарної допомоги чи допомоги армії. Повірте, багато з них готові допомогти фінансово напряму нашій країні.

Просіть Замовників вчасно сплачувати кошти за надані послуги і таким чином, забезпечувати такі необхідні надходження валюти в Україну.

Вирішіть який відсоток з доходів вашої компанії ви можете витратити на допомогу. Позиція нашої компанії – донейтити з цих коштів перевірені благодійні та державні фонди, які мають необхідні контакти по всьому світу на закупівлю саме ліцензованого обладнання і амуніції та закупівлю його у великій кількості, що дозволяє використати зібрані кошти максимально ефективно. Сумнівне, неякісне, неперевірене або вироблене кустарно обладнання може коштувати життя нашим воїнам.

Не забувайте долучатися і до надання гуманітарної допомоги і підтримувати внутрішніх переселенців. Актуальний список потреб для осіб, що переміщуються через Черкаську область, можна знайти у будинку культури імені І. Кулика або ж в урядових телеграм каналах (Черкаська ОДА, Черкаська міська рада).

Нагадуємо, що наразі є можливість робити перерахування благодійних коштів офіційно, зокрема на  спецрахунок НБУ для Збройних Сил України, безпосередньо з рахунку компанії. Це ж саме стосується компаній, що хочуть віддати на допомогу товари, які вони виробили, або надати послуги як благодійність. 

Моральна підтримка

Увесь час будьте у контакті із своїми замовниками, надайте їм впевненості що ви на своїх місцях і працюєте. Давайте зворотній зв’язок вашим контракторам та співробітникам, що проекти продовжують свою роботу, а замовники продовжують оплачувати ваші послуги. 

Якщо ви відчуваєте у цьому потребу – влаштовуйте регулярні спільні зустрічі в офісі або онлайн, на будь-які робочі чи відсторонені теми. Постійні ритуали дають нам відчуття стабільності, а кількахвилинне спілкування із людьми поза вашою командою підіймають настрій та допомагають поділитися проблемами. Ментальне здоров’я ваших колег надзвичайно важливе. Якщо хтось має потребу поспілкуватися із спецалістом, зараз є безліч профільних психологів, які надають консультації онлайн безкоштовно, можуть допомогти впоратися із тривожністю, нервовістю, емоціями. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001642573411

https://instagram.com/tyrinova_eugenia?utm_medium=copy_link

https://instagram.com/tanialistopad?utm_medium=copy_link

Якщо ви у змозі оплатити ці послуги – запропонуйте спеціалісту оплату або ж домовтеся з ним, що перерахуєте кошти за його послуги на допомогу армії, скажімо.  

Дякуємо Черкаському ІТ Кластеру за оперативне донесення інформації про потреби тероборони та військових до ІТ компаній. Пишаємося людьми, бізнесами та ІТ спільнотою, які об’єднався на нашій спільній війні заради спільної перемоги.

Post A Reply