4-та річниця заснування Львівського офісу InterLink

Цього місяця ми відзначаємо хвилюючу подію в житті нашої компанії – четверту річницю заснування лівівського офісу InterLink! За ці роки, завдяки професіоналізму наших колег, львівський підрозділ став справжньою бойовою командою, що здатна вирішувати складні бізнес-задачі та може впоратись із проектом будь-якої складності, і якою ми дуже пишаємося. Ми не збираємось зупинятися на досягнутому, а маємо амбітні плани та цікаві проекти, тому настав час рости далі. Якщо ти хочеш приєднатися до професійної команди розробників InterLink, то ця можливість саме для тебе! Дружній та веселий колектив у затишному офісі найромантичнішого міста, що пахне кавою.

img_9486

img_9500

img_9498

img_9484 Також не можемо не поділитися класною новиною. У вересні Львівський підрозділ переїхав до нового офісу. Тепер ми працюємо в сучасному офісному центрі з просторими кімнатами. Багато світла, яскравий інтер’єр — як ковток свіжого повітря.

Будівля офісу нова, ще триває її облаштування. Ми першими заселились на другому поверхі. Зараз триває ремонт й облаштування сусідів на другому й першому поверхах. Офіс забезпечений сучасною системою провітрювання повітря, що забирає свіже повітря з даху будівлі, охолоджує його і направляє в наші кімнати. Комунікації проведені під фальш-підлогою, а не по стінах. Підключення до мережі й електрики виходять з підлоги, що дозволить в майбутньому заховати всі дроти під столами. Рецепція не пропускає сторонніх людей, тому нам набагато спокійніше, оскільки на минулому місці періодично відволікали відвідувачі, яких ми не чекали :).

Зони офісу: коридор, загальна кімната (спілкування/відпочинок), кухня, робоча кімната (опенспейс) й переговорка. Проектуванням нашого офісу ми займались самостійно, дизайнер зі сторони власника будівлі робив фінальне рев’ю проекту. Загальна площа складає 150м2.

Історія пошуку нового офісу переповнена подіями, були й невдачі. Але є велике сподівання, що створено новий простір для натхнення. Наразі із організаційних питань — це виготовлення меблів для кухні й її облаштування. Далі організація прихожої і реорганізація робочих місць у відповідності до виходів комунікацій.

Із спостережень: після переїзду з двох робочих кабінетів в загальний опенспейс, в робочі години стало тихіше, але спілкування не зменшилось. Ми стали більше використовувати офісний простір, особливо в обідній час, бо є де всім посидіти й поспілкуватись.

3

13

 

Post A Reply