22th Season of InterLink inCamp

За день до Нового Року ми відсвяткували випускний 22-го сезону інтернатури InCamp! 

img 6317

11 тижнів неперервної роботи пройшли ніби один день, і трапилось так багато подій, про які дуже хочеться згадати. По-перше, інтерни познайомилися з ASP.NET та React, і навіть встигли написати власний веб-додаток, застосовуючи дані технології. По-друге, на етапі розробки проекту до команди інтернів долучився ще один студент – Ярослав Гур’єв. Хлопець добре зарекомендував себе під час зимової практики в нашій компанії, тож ментор запросив його до поточної групи. 

img 4112 (1)

Цього сезону темою командного проекту була розробка сервісу для реєстрації на Meet-up в InterLink. Цілі проекту були наступні: швидка реєстрація на мітапи для авторизованих користувачів; друк бейджиків для гостей мітапу; статистика реєстрацій на мітапи. Перед розробкою проекту, ми підготували прототипи у Figma для більшості сторінок. Наш project manager Олександр Лукавий но одній з факультативних лекцій розповів, як створювати у Figma власні компоненти та користуватись дизайн-системою. Тож ми взяли за основу Material 2 Design Kit та почали творити…

 

“Минулого сезону одним з перших комітів було налаштування лінтерів для перевірки стилю та форматування коду. Цього разу, на жаль, я не приділив цьому увагу від початку. Як тільки я взявся переглядати MR в нашому GitLab, різне форматування почало даватися в знаки, різні налаштування автоформаторів не піднімають настрій ревьюверу. Не треба так…”.

ментор Олександр Котов

img 5734

Окрім потужної роботи над розвитком технічних навичок, інтерни вчилися ефективній комунікації, адже своєчасно проведений конструктивний діалог необхідний для створення якісного продукту, який буде відповідати очікуванням власника. Інтерни неодноразово у цьому переконалися. З рештою, для цього і потрібна інтернатура: дати не лише міцну технічну базу, а й навчити продуктивній взаємодії з учасниками процесу розробки. 

У цьому допомагали івенти на розвиток soft skills. Хлопці вчилися ефективній командній роботі, вмінню слухати опонента і давати аргументований, виважений фідбек. Виходу із зони комфорту уникнути не вдалось, але з рештою, як ще дійти до зони росту? Результати 10-ти проведених зустрічей на комунікацію дуже тішать! Бажаємо хлопцям не зупинятися на досягнутому, адже маємо визнати: правильно побудований діалог – дуже часто ключ до успішної кар’єри.

img 4323 (1)

22 сезон припав на нашу найбільш улюблену пору –  Новорічні свята :). Так як інтерни – частина нашої компанії, ми з радістю запросили хлопців долучитися до всіх святкових моментів –  прикрашання офісу, новорічний корпоратив та обмін подарунками :).

img 5502 img 5474 20211224 img 8108

Підсумовуючи результати 22-го сезону інтернатури можемо сказати, що учасники пройшли величезний шлях і отримали цінний досвід. Менш ніж за 5 тижнів інтерни встигли реалізувати чимало функціоналу та досягли ключових цілей командного проекту.

Ми дуже пишаємося вами, продовжуйте сміливо йти до мрії і не зупиняйтеся на досягнутому!

Окрема подяка ментору Олександру Котову за чіткий, структурований процес навчання та моральну підтримку інтернів!

 

Post A Reply