InterLink inCamp: Адаптація та навчання в InterLink

Всі ми колись були студентами, стикалися з невизначеністю, проблемами, запитаннями та не усвідомленням того, що ж чекає нас у реальному житті. Тому ми розуміємо якою важливою є для наших інтернів підтримка та адаптація протягом всього періоду навчання. Наші ментори завжди поруч, допоможуть тобі вирішити будь-яку проблему, нададуть пораду як суміщати навчання в університеті та інтернатуру, як покращити свої комунікативні навики, як прокачати свою англійську мову, яким чином підійти до вирішення тієї чи іншої технічної проблеми.

В процесі інтернатури inCamp задіяна велика кількість коучів: керівник навчальної програми, викладач з англійської мови, тімліди, HRи, РМи, дизайнери та тестувальники. Всі ці спеціалісти зажди готові ділитися своїми знаннями  та допомогти нашим інтернам зануритися у реальний світ розробки. Для наших інтернів доступні безліч активностей: технічні та соціальні тренінги, інтенсивне вивчення англійської мови з нашим викладачем, Tech Talks, KT sessions.

dsc_0707

Наше соціальне життя різноманітне та насичене, тому щоб наші учні відчували себе частинкою команди InterLink, ми залучаємо їх до участі у корпоративних святах, змаганнях та іграх, екскурсіях та гуртках по інтересам. Work hard – Play hard!

dsc_0246_229

Post A Reply