23d Season of InterLink inCamp

Ділимося результатами першого етапу підготовки на інтернатурі. 

Цього сезону, у рамках першого тижня, ми спробували новий формат відбору: створили практичні завдання в Moodle з автоматизованою перевіркою коректності коду. Перша спроба показала, що для більш чіткої картини результатів треба підготувати більше завдань різного рівня складності. 

Наступні тижні пройшли вже у звичному форматі щоденної підготовки в офісі. Так інтерни вивчили основи розробки фронтенд-у на React та REST API з використанням Express. 

Крім програмування, маємо з інтернами щотижневу традицію: кожної середи ми збираємося, щоб прокачати комунікативні скіли. Вчимося бути гнучкими у спілкуванні з новими людьми, тренуємо вміння працювати у команді і вести ефективний  діалог. 

Зима 2022 1

Зараз, через війну в Україні, інтернатура продовжується в online режимі. Формат комунікації, плани на командний проект – все зазнало коректив. Ми вдячні нашим інтернам, які незважаючи не емоційно складну ситуацію, продовжують наполегливо вчитися.

Наразі, ми знайомимось з Gatsby –  генератор статичних сайтів. Вже почали роботу на Progressive Web App з корисною інформацією в умовах війни.  

Навчання триває, проект створюється! Надихаємось поточними результатами наших студентів і продовжуємо наполегливо працювати.

Post A Reply