3 years of British experience

Приємно мати побільше приводів для свят :). Нещодавно у нас було свято із атмосферою Британії, адже ми відзначили третю річницю британського представництва! 🙂 Користуючись нагодою, ми вирішили ближче познайомитися із такою традицією британців, як чаювання, та пригадати всі наші якості, що протягом трьох років допомагають нашим британським колегам продавати наші послуги більш успішно :).

По-перше, наші спритні спеціалісти з легкістю візьмуться за будь-який новий продукт. Та навіть якщо доведеться доопрацьовувати вже готове рішення, вони відразу виявлять code smell та позбудуться від неприємних запахів коду, забезпечивши можливість подальшого розвитку продукту ;). Також вони готові прийняти виклик на early morning cup о 6-ій ранку та ще до сходу сонця перевірити свої смакові рецептори і визначити сорт ранкового чаю, який завбачливо підготували їм HR-и.

А хто рано встає, того потім весь день супроводжує натхнення та бадьорість:

В чому запорука успіху будь-якого нашого проекту? Звісно, у командній роботі та злагодженості :). Але командою можна не тільки писати код, а ще й приємно проводити час разом. А під daily meeting і сніданок засвоюється краще ;).

Всі ми час від часу потребуємо уваги і турботи, особливо під час напруженого робочого дня. Тому дуже класно, коли команда – це не лише розподіл завдань між собою і вирішення робочих питань, а ще й підтримка та взаємодопомога. Наші тімліди завжди турбуються про нас, тому найменше, що ми можемо для них зробити – потішити чашечкою чаю та смачним снеком під час low tea :).

Однією з наших традицій та цінностей, є knowledge transfer, як у нашій компанії так і за її межами. Формат наших КТ сесій вже став звичним для мешканців офісів, адже в обід можна не тільки відпочити, а й дізнатися щось корисне та цікаве від своїх колег. Цього дня ми смакували наш lunch tea під тематичну КТ сесію “The British. Who are they? And how to deal with them” від нашого ментора з англійської мови Ірини. Ірина поділилася з нами особливостями британського стилю життя, бізнес етикету та комунікацій в ІТ сфері. 

Що значить для нас крок у Британію? Це новий досвід, нові відкриття, нові проекти, нові підходи до клієнтського сервісу. Нехай попереду нас чекають нові виклики та труднощі, але ми віримо у великий потенціал наших команд :).

  

Keep Calm and stay cool!

 

Post A Reply