CleverRest у Львові

Цього місяця команда львівського офісу вирішила трохи розбавити сірі зимові будні і взяти участь у інтелектуально-розважальному заході, який називається CleverRest. CleverRest – це наш, львівський різновид pub quiz, такого собі пабного варіанту всім відомої гри «Що? Де? Коли?». Цього разу гра проходила в event hall «Кіно». 35 команд брали участь, і ми, якщо чесно, навіть і не сподівались на призове місце, прийшовши тільки першого разу у такому складі.

%d0%bb%d1%8c%d0%b2%d0%be%d0%b22

Гра складалась із 7 турів, кожен із них складався з різного роду питань на ерудицію, логічне мислення та дотепність, аудіо-питань (потрібно було вгадати фільм чи серіал за їх саундтреком), абстрактних питань-зображень, за якими теж потрібно було вгадати фільм, та усних бліц-питань. В процесі гри виявилось, що ми досить непогано даємо собі ради, і з нас ще таки будуть люди в цій царині.

А поооотім, ми таки взяли своє, раунд за раундом вибиваючи собі перевагу, і так аж до фіналу. Правда, до самого кінця нам не вірилось, що сьогодні саме нам усміхнеться фортуна, не вірилось і тоді, коли оголосили назву нашої команди в числі переможців! Виявилось, що ми зайняли перше місце, ще й з рекордною кількістю балів!

%d0%bb%d1%8c%d0%b2%d0%be%d0%b23

Крім того, що ми зразу ж пообливались трофейним шампанським, ми одразу вирішили витратити кошти з призового сертифікату на похід у квест-кімнату. Рівно за тиждень ми знову зібрались, і цього разу нашою ціллю було розгадати таємницю кімнати «Індіана Джонс» та знайти заховану реліквію.

%d0%bb%d1%8c%d0%b2%d0%be%d0%b24
50 хвилин у зачиненій кімнаті, наповненій таємницями, пролетіли дуже швидко, і ми зуміли зрозуміти, для чого нам там карта з лупою та маркером, що це за чотири прапори з хрестами на стіні, для чого нам там цитата з Біблії, що тут роблять древньоримські монети (до речі, справжні) і що з ними робити, навчились відкривати замки всіх на світі видів, розуміти ієрогліфи, викарбувані на стіні, і багато чого іншого. До речі, виявилось, що ми показали дуже хороший час!

Post A Reply