Інформація про навчальні програми


unnamed-7

 

Вже багато років поспіль наша компанія займається навчанням молодих спеціалістів. За ці роки програма та формат видозмінювалися, і зараз ми проводимо підготовку спеціалістів у форматі інтернатури InterLink inCamp.

Детальніше

InterLink inСamp – це наша підготовча програма для студентів та випускників, зацікавлених розпочати свою кар’єру в ІТ разом з нами. Основна мета програми – підготувати майбутнього спеціаліста та по закінченню навчання дати можливість працювати на одному з наших проектів.

Навчання проходить стаціонарно в нашому обладнаному та комфортному офісі. Під час навчання діє стипендіальна та соціальна програма для інтернів. За час навчання у вас буде можливість познайомитися з нашою компанією, її традиціями, відвідувати наші соціальні і технічні івенти. Заняття проходять з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю. Після завершення 3х місячної навчальної програми найкращі інтерни отримують можливість продовжити кар’єру в компанії.

Весь теоретичний матеріал наші ментори дають з власного досвіду. Все інше – практичні заняття та самостійне вивчення необхідної літератури. Спочатку ви здобудете базові знання для розуміння всього стеку розробки веб-додатків. Всі необхідні практичні вміння ви отримаєте працюючи в команді над реальним проектом. Наші ментори допомогають інтернам на всіх етапах розробки, що робить процес навчання найбільш ефективним.

Серед різноманітності мов програмування та технологій ми знайшли баланс між сучасними підходами та перевіреною часом класикою. Ми постійно покращуємо нашу програму, підтримуючи високий рівень ефективності навчання та актуальності отриманого досвіду. Поточний курс базується на наступних практиках та технологіях:
– Основи роботи з тестами, TDD;
– Детальний аналіз та вивчення принципів ООП;
– Основи шаблонів проектування;
– Принципи та практики написання зрозумілого коду;
– Основи та принципи роботи з базами даних за допомогою SQL, Hibernate, Spring;
– Побудова web додатків на мові програмування Java від сервлетів до JSON REST API;
– Практика з HTML, JavaScript та CSS;
– Розробка web додатків на базі TypeScript та Angular 2;
– Побудова гнучкого процесу розробки на базі методології Scrum.

Технології в ІТ безупинно розвиваються, і ми – разом з ними. Спільними зусиллями ми постійно покращуємо навички в управлінні проектами, вивчаємо нові технології, поглиблюємо знання англійської мови та розвиваємо свої soft skills.

Хочеш розпочати свою кар’єру в професійній команді у колі надихаючих та досвідчених менторів? Тоді тобі в InterLink! Ознайомся з вимогами та реєструйся за посиланням 

Реєстрація



unnamed-8

Ще не визначився із професією або не знаєш, в якому напрямку розвиватися? Не біда!

InterLink Meetup – новий професійно-орієнтований івент у невимушеному форматі за участю досвідчених менторів компанії InterLink який допоможе тим, хто тільки почав цікавитися ІТ. Мета нашого івенту – допомогти студентам обрати свій шлях в IT, мотивувати розвиватися у кар’єрному напрямку вже зараз та пояснити складні речі на простих і зрозумілих прикладах.

На наших зустрічах ментори розкривають важливі фундаментальні теми у різних напрямках ІТ: програмування, тестування, дизайн та інші. На них ви можете дізнатися “з перших вуст” про те, якими навиками потрібно володіти у даній професії, про важливість комунікацій та англійської мови, про методології розробки ПЗ – все те, з чим доводиться стикатися нашим спеціалістам у роботі. Тож наш івент буде цікавий як для тих, хто вже визначився з професією, так і для тих, хто ще тільки позпочинає своє знайомство з ІТ. Ми допоможемо розвіяти міфи та показати чим же насправді займаються наші колеги.

Зазвичай наші зустрічі проходять у форматі презентації та нетворкінгу і невимушеного спілкування, тож наші гості можуть спробувати примінити свої знання на практиці, взяти участь у цікавих іграх, позмагатися за призи, а також отримати пораду від ментора.

Приєднуйся до InterLink Meetup – стартуй разом з нами! 🙂

Comments are closed