3rd season of InterLink inCamp: Тренінг “Позбудься своїх проблем”

12495066_1056143954423736_1487463671632526113_nА як ви вирішуєте свої проблеми? Після тренінгу “Позбудься своїх проблем” наші інтерни тепер можуть дати декілька порад:

1. Роби, що можеш і будь, що буде!
Не все в житті нам підвласне… Є багато речей, які ми не зможемо передбачити, і не все піде так, як заплановано, але полишати спроби наблизити ситуацію до найбільш бажаної, не варто.

2. Одна голова – добре, а дві – ще краще!
Інколи здається, що вирішити проблему саме цим чином – це найкращий варіант. Та не бійтесь просити поради. Свіжий погляд ззовні може відкрити небачені до того шляхи реалізації.

3. Очі бояться, руки роблять!
Відтягування часу через невпевненість, вагання чи незнання – не вирішить саму проблему. Чим більше негаразди залишаються невирішеними, тим довше ви перебуваєте у стресі і підсвідомо прикуті до тих проблем.

4. Не робіть з мухи слона!
Кожному, напевно, доводилось чути цей вислів у своєму житті. А й дісно, зазвичай катастрофа лише у нашій уяві, а насправді не все так страшно.

5. Головне – не здаватись!
Щоб залишатись принаймні на місці, треба весь час бігти вперед. Отже, не здавайтесь, біжіть, і нехай будь-які проблеми лише загартовують ваш характер та роблять вас міцнішими!

Post A Reply