5th InterLink inCamp: Work hard – play hard!

“Білка в колесі” – мабуть саме так можна охарактеризувати стан наших інтернів, які розпочали навчання з 1 листопада 2016 року. Так вже закрутила їх інтернатура, зі звичного для них ритму життя вони опинились у круговороті цікавої інформації, у спілкуванні з новими і цікавими людьми, відданими своїй справі. Вся родзинка нової навчальної програми у великій кількості практики, а це цікаві завдання, за результати яких відповідає кожен, як окрема особистість та і як частина команди.

Перший місяць пролетів дуже швидко, але встиг залишити масу позитивних емоцій. Звісно не обійшлося і без переживань та страхів, та ми з вами знаємо вислів про те, що не помиляється той, хто нічого не робить. Наші інтерни зарекомендували себе як старанні і відповідальні люди, коли офіс ще тільки починає потроху просинатися, в навчальній кімнаті уже повним ходом йдуть дискусії і та чується активний стук клавіатури, здається що вони і не йшли додому  :).

dsc_0118

І знаєте, їх захоплення щире, адже у нас немає строгих вчителів з указками, які змушують сидіти допізна і вивчати складний матеріал. Вони скоріше мають наставника, який допомагає їм пройти шлях до нового і цікавого, який є для них другом, що підтримує і сам зрештою крутиться з ними в одному  колесі, а не просто стоїть осторонь.

То як же пройшов перший місяць інтернатури inCamp? Можна довго розписувати якісь події, а можна просто поглянути на наших втомлених, але щасливих інтернів, у них світяться очі і є запал в душі, а отже вони на правильному шляху, який приведе їх до успіху.

За короткий проміжок часу, окрім навчання, інтерни встигли створити власні міні – презентації, взяти участь у квесті та зйомках відео-ролику, пограти в боулінг (і доречі гра виявилась досить результативною). Бажаємо нашим inCampівцям терпіння і сил, адже попереду ще багато цікавого! 😉

dsc_0137 dsc_0124

Post A Reply