InnoTech Ukraine

10-11 березня 2016 в столиці України пройшов другий щорічний форум по розвитку науки та техніки – InnoTech Ukraine.

НСК «Олімпійський» зібрав під одним дахом більшість українських і зарубіжних фахівців в галузі інновацій, щоб показати всі останні досягнення сучасних технологій.
На демозоні були представлені розробки компаній що працюють в сфері інноваційних технологій. Можна було побачити робота в людський зріст Mario, Nao (Noosphere). Та розважальні моделі для дітей: Валлі, Амір і R2D2 (TechnoToys). Роботів було багато). Були представлені як українські 3D-принтери, так і зарубіжні. Можна було одягти рукавичку, за допомогою якої можна управляти невеликим роботом. Протягом всіх днів гості могли на власні очі побачити реальний процес роботи 3D-принтерів, протестувати окуляри віртуальної реальності, поспілкуватися з роботами і багато іншого.

img_2225

Також якісь хлопці організували для всіх бажаючих змогу подивитися на світ з висоти пташиного польоту, і все це відбувалось за допомогою окулярів віртуальної реальності, на які передавалося зображення з камери що була встановлена на дроні. Шкода що не можна було в цей час самому керувати. Але за 1000$ все ж таки можна було б стати капітаном повітряного судна, з їх слів таку ціну довелось би заплатити за дрон, в випадку його пошкодження.

Парад дронів і поставлений Український рекорд. Рекорд з наймасовішого почергового зльоту дронів на одній локації встановили власники 23 безпілотників. Ідея була в тому, щоб підняти найбільшу кількість дронів в повітря, але з точки зору безпеки оточуючих — це неприйнятно. Тому все було в стилі марафону, де кожен учасник виступає після іншого, тому в повітрі не знаходиться більше одного дрона. Рекорд полягає в тому, що в один час в одному місці зібралася ланцюжок дронів, які виконали одну поставлену задачу.

img_2165

Post A Reply