День народження ІнтерЛінк. 16-та річниця

День Народження — це хвилююча подія в житті нашої компанії. За період діяльності компанії ми значно зросли як кількісно, так і якісно. Ми пройшли шлях від крихітного офісу американської аутсорсингової компанії до самостійної компанії з повним циклом розробки програмного забезпечення. Все це було б неможливим без злагодженої роботи, талановитих керівників та наших цілеспрямованих та професійних співробітників.dsc_0295

Цього року ми відсвяткували цю подію корпоративним відпочинком у Туреччині. Наші хлопці та дівчата показали, що вони вміють не тільки добре працювати, а й яскраво відпочивати! За час відпочинку наші колеги займалися дайвінгом, їздили на квадроциклах, піднімалися по канатній дорозі на г. Тахтали (а найвідважніші навіть спустилися звідти на пароплані), підіймалися на парашюті над морем, а також просто насолоджувалися пляжним відпочинком.

1-01

dsc_0197

Вечорами ми влаштовували посиденьки на березі моря за смачними коктейлями та кальяном. З нашим приїздом запас текіли в готелі значно зменшився.

1-02

На сам день народження компанії ми влаштували подорож у минуле, під час якої наші керівники познайомили нас з ключовими моментами в житті компанії, а також влаштували невеличкі тематичні конкурси. А завершили день святковою вечерею в одному з ресторанів готелю.

dsc_0299 dsc_0165 dsc_0152

Також ця подорож запам’ яталась нам водною екскурсією на турецькому судні, оформленому в стилі театральної бутафорії. Дуже порадувала водяна гірка, яка виходила прямо в море, спускатися було дуууже страшно, але враження того варті.

dscn2723

dsc_0608 dsc_0588

Проте не Туреччиною єдиною… Групі колег, які не змогли до нас приєднатися, ми влаштували невеличке святкування у Львові. На них очікувала історична екскурсія по місту Лева, а також цікавий квест, в ході якого вони повинні були знайти 17 різних левів, іноді в дуже несподіваних місцях ;). За свої старання та навики слідопитів переможці отримали пляшку львівської медовухи.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b94

Озираючись назад, важко повірити, що ми такі дорослі. Чи могли б ми подумали в далекому 2000-му, що одні з перших почнемо приміняти аджайл на практиці, що раніше за інших перейдемо у вищу лігу тестування, що будемо проводити тренінги та курси і брати участь в ІТ заходах нашого міста? В нас ніколи не було готових рецептів, але завжди була мета та напружена робота по її досягненню. Дякуємо всім нашим колегам, які мріють разом з нами, а також вміють яскраво і феєрично відпочивати. Цей чудовий відеоролик від нашого колеги Олександра Лукавого дозволить нам знову і знову подумки повертатися до теплих сонячних днів та Дня Народження InterLink.

Post A Reply