InterLink Ceremony 2018

Ми як професіонали своєї справи знаємо, що для того аби створити класний продукт, необхідно мати цілий арсенал вмінь та володіти певними якостями.

А що ж треба, щоб створити найкращий фільм року? Про це ми дізналися на InterLink Ceremony. Червона доріжка, лімузин, келихи шампанського та вишукані вбрання – наші ІнтерЛінківці по-справжньому відчули себе зірками кінематографу та навіть самі взяли участь у створенні власного фільму.

It is all about people

Перше та найголовніше, чого потребує кожен фільм –  це професійні актори, герої першого плану. Наш івент був цілком та повністю про наших героїв, про людей, які нас оточують та які зробили цей рік неповторним. 

Вони розширювали свій світогляд та освоювали нові технології. 

Вони досягали високих результатів навіть у екстремальних ситуаціях:

Вони були настільки захоплені своєю справою, що не помічали плин часу:

Вони надихали, підтримували та мотивували одне одного:

Але крім бездоганної акторської гри, фільму необхідно мати ще й яскраві фічі :). На InterLink Ceremony ми переконалися, що нам під силу все:

Найкраща операторська робота та Найкращий монтаж:


Найкраща PR кампанія:

Найкращий танець та Найкращі візуальні ефекти.

Так само, як і 2018 рік, наш івент пролетів, ніби одна мить. Але залишив по собі неповторні емоції та заряд позитиву. Ми раді, що провели цей рік та цей вечір у колі однодумців. Кожен з нас зробив цей рік неповторним, а наш InterLink фільм – найкращим фільмом року!

 

Post A Reply