InterLink Meetup December 2016: Про фреймворки та бібліотеки

Сьогодні успішно завершився наш черговий InterLink Meetup :). Нашою метою було показати, що таке фреймворк, і чим він відрізняється від бібліотеки, створивши свій простий веб мікрофреймворк на Java. Ми пройшли декілька етапів його розвитку і дійшли до його стабільної корисної версії :D. Наші гості активно приймали участь в обговоренні і пропонували свої рішення поставлених задач, за що ми їм безмежно вдячні :).

dsc_0199

Також наші експерти презентували вже існуючі рішення для розробки веб додатків на тих технологіях, з якими вони мають справу. Ми познайомились з Sinatra DSL для мови програмування Ruby, мінімалістичним фреймворком Express для платформи Node.js, мікрофреймворком Flask для мови програмування Python, і звісно ж трохи доторкнулись до Spring MVC. Всі вони чимось відрізняються, але при цьому мають спільні риси. Розуміння цих основ та їх правильне використання дає можливість без зайвих зусиль перемикатися між різними технологіями чи фреймворками, адже вони побудовані на однакових принципах. Зрозумівши їх один раз, ви краще будете розбиратись у принципах побудови схожих систем. А вибір технології для проекту змінить свій фокус від питання “Що я краще знаю?”, до “Який інструмент краще підійде до вимог проекту?”.

Найактивніший учасник Meetup отримав приз у вигляді сертифікату на відвідання нашого InterLink Tech Talk, присвяченому Angular framework performance (1.x and 2) та basics of computer terminals, про який ми розповімо детальніше незабаром.

dsc_0208

Чекаємо вас на наших наступних цікавих зустрічах! У нас ще так багато цікавих тем, які ми хотіли б вам розповісти!

dsc_0216

Всі фото з івенту ви зможете знайти за посиланням.

Post A Reply