InterLink New Year Holidays

Що робить наше життя яскравішим та насиченішим? Напевне, особливі відчуття від наближення свят. А ще – відчуття того, що ти сам можеш створити свято для когось :). Цієї зими теплою була не тільки погода, а й новорічна атмосфера в InterLink. Хоч ці враження і складно описати словами, але все ж ми спробуємо ;).

Все почалося одним суботнім ранком…

Група колег, об’єднані спільним бажанням – створити новорічну красу у нашому офісі, зібралися для реалізації цього непростого плану. 

Тут допомогли і навички планування, і чітке інженерне мислення, і вміння делегувати. Не обійшлося і без креативу та творчості ;):

Настрій підкріпили запашним глінтвейном :).

Так сталося, що цього ж дня всі подарунки від Святого Миколая потрапили до Снігової королеви, і найменші інтерлінківці задобрювали її, намагаючись їх повернути. Наша малеча достойно справилася з усіма завданнями, будь то пошук прихованих написів…

…чи прикрашання ялинки на швидкість.

Звісно, серце Снігової королеви було розтоплено, а разом з тим і наші серця 🙂

Невеличкою, але не менш дружньою вечіркою Львівський офіс також відзначив день Святого Миколая:

Напевне, всі мешканці наших офісів поводились добре, бо дух Святого Миколая навідався і в наші офіси.

Звісно, всі здогадалися, що це справа рук нашої чудової колеги. Величезна їй подяка та промінчики добра :).

Можливо, Святий Миколай саме так і дбає про кожного з нас, посилаючи в наше життя людей, які піклуються про нас, дарують частинку свого тепла та просто піднімають настрій.

Ми підтримуємо традицію та вже третій рік поспіль проводимо Secret Santa party. Кожен готує подарунок для свого колеги та не розголошує себе. Ельфи доставляють подарунки у потрібний офіс, і у день Х кожен із цікавістю та нетерпінням відкриває свій довгоочікуваний пакунок. Дякуємо нашим колегам за ретельний вибір подарунків, креативні ідеї та почуття гумору :).

Напередодні Нового року ми приєдналися до благодійної акції “Дар Різдва” та підготували подарункові набори для дітей з малозабезпечених сімей. Не варто забувати, що твоя дрібниця – для когось зовсім не дрібниця. Ми віримо, що допомагаючи ближньому, кожен з нас не тільки приносить радість іншим, а й сам стає кращим та добрішим.

Не зважаючи на безсніжний початок зими та спекотні релізи на проектах, святкова атмосфера  не полишала наші офіси та серця.  На Новорічній вечірці настрій панував не тільки вишуканий, а й дещо азартний.

Ми змогли розслабитися після складних та відповідальних операцій, у колі прекрасних дам та напоїв у стилі Бонда ;).

  

Насправді, важлива не дата у календарі, а люди, які нас оточують, а Новорічні свята – це лише привід проявити турботу про них. Дякуємо всім причетним до створення святкової атмосфери в InterLink цієї зими!

Бажаємо всім близьких друзів поруч, турботливих колег та яскравих подій :).

Post A Reply