InterLink Pirates Adventure 2017

Є в житті особливі події… Яких чекаємо та насолоджуємося очікуванням. До яких готуємося та хвилюємося… Уявляємо та фантазуємо як це буде. Для нас таким днем був 17-й День Народження нашої компанії – чудовий привід, щоб озирнутися назад, оцінити свої досягнення, переламні події, та з новими силами втілювати у життя нові та ще амбітніші плани, від яких захоплює подих.

За 17 років своєї роботи ми зрозуміли, що професійність – не єдина наша сила. Все це неможливо було б зробити без команди, яка є серцем нашої компанії. Виявилося, що разом ми вміємо не тільки ефективно працювати, а і  незабутньо відпочивати. І доказом цьому є це класне відео, яке щоразу повертає нас у прекрасні спогади 🙂

Тож коли настав довгоочікуваний день 29 травня, наш піратський корабель відправився підкорювати простори Середземного моря. На борту зібралися найбезстрашніші та найзухваліші пірати InterLink. Наш капітан підготував для нас дільце з багатою здобиччю, але щоб її освоїти, необхідні неабиякі здібності. Та хіба наших піратів злякати труднощами? Ми з легкістю показали, що вміємо не тільки застосовувати гнучкі методології в наших процесах, а й розробляти та ефективно застосовувати  зовсім нові та унікальні. Такі як наприклад, методологія спуску команди супротивника у воду.

Також наші браві морські вовки вправно складали головоломки 

… та хизувалися своїм вбранням, влаштувавши дефіле 🙂

Скриня зі скарбами перевершила наші очікування! Тепер нам простіше бути носити свої знання із собою :).

Яка ж піратська вечірка без традиційного піратського рому? Потім на нас чекала пінна вечірка.

Коли  наш піратський корабель пришвартувався в затишній гавані, ми зібралися у великому колі наших колег за душевною розмовою та келихом чогось смачненького :).

В запалі роботи та круговерті проекту так складно іноді знайти час для спілкування. Тому користуючись нагодою, ми вдосталь спілкувалися одне з одним. Душевні бесіди до пізньої ночі іноді завершувалися зустріччю сонця на березі моря :). Коли ми не сковані часовими рамками, то день і навіть ніч, пролітає непомітно.  

Піратська тяга до пригод невтримна! Вода, ризик, фан – та це ж саме те, що треба – подумали ми, і просто не змогли пройти повз водних гірок. Результат: гірка ще ніколи не бачила таких “паровозиків”!

Наші славні пірати завжди у бойовій готовності до будь-яких випробувань, бо докладають зусиль, щоб бути в гарній формі. Цього разу ми на славу розім’яли кістки, граючи у волейбол. Команда зібралась така велика, що вдалося влаштувати декілька турнірів.

 

Краще гір можуть бути тільки гори. І ми не можемо з цим не погодитися. Завдяки нашим винахідливим піратам, ми відкрили для себе чудовий маршрут, на якому ми пізнали силу підтримки і взаємодопомоги, а вкінці змогли насолодитися чудовими краєвидами. Із впевненістю можна сказати, що дехто з нас вже може пройти цю дорогу із заплющеними очима.

Ця подорож відкрила нам багато нового про наш колектив. Ми зрозуміли, як нам одне з одним пощастило. Команда пізнається не тільки у труднощах, а й у відпочинку :). Дехто підкорив нас своїми вокальними талантами, дехто для нас тепер бог танцполу, комусь ми надзвичайно вдячні за підтримку та турботу при подоланні маршруту на гору. Разом було весело зустрічати світанок, шукати вночі перекус, отримувати дозу адреналіну на рафтингу, стрибати з пірсу, здійснювати піратські нальоти на крамнички з турецькими солодощами. 

Ми зрозуміли, наскільки ми вже багаті. І наш найбільший скарб – це не щогли і навіть не парус нашого InterLink корабля, це наша згуртована команда, її бойовий дух, традиції, і готовність кожного в будь-який момент прийти на допомогу. 

Post A Reply