InterLink inCamp presentation на StudIT Fest

На наших зустрічах зі студентами ми завжди прагнемо показати наскільки велика і разноманітна сфера ІТ. Використовуючи наші практичні завдання, ігри, вікторини та інший інтерактив, ми даємо можливість захопленим студентам проявити себе, а тим, хто тільки починає цікавитися сферою, показати як багато всього їх ще чекає попереду. StudIT, що відбувся 3-го грудня не став виключенням. Цей івент був присвячений саме навчальним ініціативам від ІТ компаній Черкас, тому наші ментори презентували InterLink Meetup та InterLink inCamp.

img_6771

InterLink Meetup – івент для студентів, який ми започаткували ще влітку. На наших зустрічах студенти знайомляться з цікавими презентаціями від професіоналів своєї справи, пізнають важливі та складні речі на простих прикладах а також відкривають для себе реальне життя спеціалістів, які працюють у нас в компанії. Адже на даному етапі дуже важливо визначитися зі своїм покликанням, обрати професію, що захоплює. Ми дуже раді, коли хтось на наших зустрічах несподівано для себе розуміє, що це саме те, чим хочеться займатися! :).

Наша компанія багато років займається підготовкою молодих спеціалістів та дає студентам першу роботу. Раніше курсами займався керівник нашої компанії, протягом цього часу програма змінювалася та вдосконалювалась і зараз наша навчальна програма має формат інтернатури, яку проводять досвідчені та професійні ментори. Чому ми любимо студентів? Вони молоді, амбітні, захоплені, вірять у те, що можливо все, можуть запропонувати свіжі ідеї та вдосконалення проекту, тому що мають незаангажований погляд. Наша інтернатура inCamp не просто надає якісь абстрактні знання, а дає безцінний досвід: зіткнутися з реальною проблемою та знайти найкращі шляхи її вирішення. За час навчання наші інтерни мають змогу максимально познайомитися з соціальним та професійним життям нашої компанї.

InterLink Crew налічувала цілу команду, це і наші ментори з напряму розботки та тестування, тімліди, техліди та нещодавні випускники інтернатури inCamp і наші колеги, які прийшли підтримати нас :).

dsc_0061-001

Не покладаючи рук, на протязі п’яти тижнів вони міркували над цікавою програмою для гостей StudIT. І їм це вдалося. Створивши вікторину, майстер-клас з  TTD, ІТ кросворд та Technology Jam ми в черговий раз змогли привернути увагу студентів та дали їм можливість поспілкуватися з нашими спеціалістами, дізнатися щось нове а також обміняти свої знання на приємні призи :).

Нещодавні випускники інтернатури inCamp, які продовжують шлях у комапанії, також поділилися своїм досвідом, розповіли про свої перемоги та невдачі під час інтернатури, про те, як поєднувати роботу на навчання в університеті, та на власному досвіді показали що немає нічого неможливого для того, хто впевнено йде до своєї мети.

dsc_0080-001

Олена Гайфулліна:

Software Developer, Alumni of InCamp

Я вперше була на такому івенті. Мені сподобалося, що можна поспілкуватися зі студентами, розказати як у нас круто. Я думаю, для молоді цей захід особливо корисний через те, що, зазвичай, студенти стоять на роздоріжжі, а тут є можливість дізнатися, які компанії в який час проводять навчальні програми, поспілкуватися з менторами та з учасниками цих навчальних програм. Мені сподобалося – хочу ще! )))

Марина Супрун:

Manager of QA department

Я вообще очень люблю такие мероприятия. Это отличная возможность провести время вместе, пообщаться со студентами, рассказать про нас и нашу компанию.

Думаю, это замечательно, что в Черкассах проводятся подобные ивенты, которые помогают студентам узнать про разные образовательные программы и выбрать подходящую именно для себя.

Кроме того, студенты могут увидеть и понять, что в ИТ работают не просто какие-то абстрактные программисты, тестировщики, ПМы, а реальные люди, которые готовы делиться с ними своими знаниями и опытом, с которыми весело работается и прекрасно отдыхается. 😉

Марта Король:

QA Engineer

Приймати участь в таких подіях це винятковий досвід! Я дивуюсь людям, що відмовляються від участі в подібних івентах. Адже це ті неповторні моменти, що по-справжньому наповнюють сенсом наше життя!

Спілкуючись з усіма студентами і просто зацікавленими людьми, відчуваєш себе частиною чогось великого і правильного, адже, можливо, завдяки нам вони зможуть визначитись з вибором майбутньої спеціальності, зуміють реалізувати себе і досягнути того, про що мріють всі – займатися улюбленою справою.

Максим Головенський

Software Developer, Teamlead

Класний івент! Відчувалась дуже позитивна, тепла і весела атмосфера! Було цікаво спілкуватись, ділитись знаннями і бачити стільки людей зацікавлених в IT. Але найкраще було переживати це в сімейному колі нашої компанії – це надихає і створює неймовірний настрій! Дякую!

Більше фото з івенту можна знайти за посиланням.

Атмосферу івенту зможете оцінити, переглянувши цей відео ролик ;).

Post A Reply