InterLink Superheroes

За що ми любимо осінь, так це за шалену концентрацію свят :).

Нещодавно наші QA інженери та дизайнери відзначили своє свято, а сьогодні ми вітаємо колег програмістів. Без їх щоденного вкладу неможливо уявити ріст і розвиток наших проектів, складні технічні рішення та наших щасливих замовників. Як їм це вдається та в чому їх секрет? Сьогодні ми спробували це дізнатися ;).

Виявилося, що крім хисту до чистого коду, інстинкту до пошуку дефектів та відчуття прекрасного, всі вони володіють особливими суперздібностями. Незамінні джедаї-програмісти спрямовують свої суперсили у задане  русло. Їх  мечі дарують  спритність у вирішенні важких задач, передбачення та екстрасенсорика допомагають прорахувати всі можливі ризики та проблеми у проектах. В цьому допомагають QA – супергерої, які слідкують за усіма етапами створення магічного продукту, його якістю, випробовують цей продукт на міцність і стійкість до впливу інших магів і героїв темної сили. Фінальні штрихи вносять феї дизайну, вони розвивають і спрямовують свою творчу енергію, щоб продукт став кольоровим, привабливим і якісним.

Сьогодні джедаї, супергерої і феї об’єднали свої сили у розробці прототипу віртуальної гри за допомогою картону, ножиць, скотчу, фарб, вмілих рук та фантазії, приправленої суперсилами, за 60 хвилин.
    

Результати наших старань перевершили всі очікування. Дякуючи трьом командам, ми надали фізичну форму нашим  віртуальним іграм, насолодилися несподіваними сюжетами творців проектів та креативними героями. 

А ще згенерували круті концепції для ігор. Хто знає, можливо незабаром якась з наших супер команд втілить їх у життя ;). Бажаємо, щоб ваші ідеї, креативність, завзяття та оригінальність поглядів на задачі ніколи не покидали вас у роботі та житті!

У нашому Львівському офісі день програміста вирішили відсвяткувати не лише фаново, але і з користю для себе і своїх гаманців.

Наші розробники довели, що вміють стратегічно мислити та прораховувати не тільки ризики на проекті, а й у грі Cash flow ;).

Гравці швидко увійшли в азарт та почали домовлятися, купувати нерухомість, залазити в кредити і намагатися з них вийти, прокручувати фінансові махінації і впевнено йшли до своєї мрії, яку кожен обрав на початку гри. 4 години пролетіли непомітно, магнати InterLink не хотіли зупинятися і виходити з атмосфери азарту, яка панувала в офісі. Наостанок всіх гравців чекав приємний бонус – подарункова 100 – долларова купюра із зображенням кожного учасника.

Сподіваємося ця купюра стане стартовим капіталом на шляху до успіху хлопців, а скіл фінансової грамотності, який вони прокачали, допоможе збільшувати їхні прибутки в рази.

Post A Reply