InterLink Synergy party

Кожен з нас чекає новорічних свят неначе дива. А кожен з ІнтерЛінківців чекає Нашого новорічного івенту, очікуючи нової дози заряду, фану та мотивації. І не дарма, адже кожен наш івент – насамперед про нас. Про наші досягнення, наші плани та наших людей.

Imgl6663 001

Кожен з нас володіє унікальними скілами, але тільки об’єднуючи їх, ми отримуємо крутий результат. 

Коли сума зусиль команди = інноваційна ідея…

Коли сума унікальних умінь усіх відділів = крутий продукт…

Коли сума різних захоплень та особистостей = незабутня adventure…

Коли, об’єднуючись, ми підсилюємо вклад одне одного…

Коли 1+1= більше, ніж 2…

… Це – синергія InterLink. 

Imgl6810 001

Протягом вечору ми дізналися на що здатна синергія чорного та білого, звуку та світла, натхнення та уміння кожного з ІнтерЛінківців.

Cross-functional team power

Тільки завдяки злагодженій роботі крос-функціональної команди, яка діє злагоджено, можна досягти високого результату. Щодня наші відділи розробки, тестування, дизайну, DevOps та проджект менеджменту, об’єднуючи свої різносторонні навики, створюють класні програмні продукти. Але на що здатні ці хлопці та дівчата, якщо дати їм у руки такі космічні інструменти? 

Imgl7523 001

Imgl7535 001

Imgl7063 001

Quality&Performance

Успіх не будується на поганій та неякісній роботі. Ось чому ми прагнемо, щоб на всіх рівнях нашої участі все було виконано максимально добре. Наші хлопці продемонстрували, що готові викластися на всі сто відсотків, як на проекті, так і у запальному рОковому перформансі. 

Imgl7690 001

Passion & creativity – це прагнення досконалості, нестримна енергія, котра дає відчуття крил за спиною і робить всі проблеми – челенджами, а ранок понеділка нічим не гіршим від п’ятниці. Але пристрасть – вона у всьому! Тож наші ІнтерЛінківці показали якими пристрасними і креативними вони бувають, коли музика “качає”.

Imgl7866 001

Imgl7903 001

Imgl8346 001

Для багатьох ІнтерЛінківців ділитися знаннями – це стан душі. Тільки завдяки синергії нашого Mentor’s community нам вдається проводити таку величезну кількість івентів та постійно рухати ІТ життя міста вперед. Дякуємо всім, хто підтримує нашу цінність Building  Up IT community!

Imgl7321 001

Ми вдячні всім, хто протягом року прикладав свої зусилля та привносив пристрасть, розширював нашу фулл стек експертизу, розумів потреби бізнесу, будував ІТ ком’юніті Черкас, навчав та навчався сам, незабутньо проводив час, перетворював чорно-біле на яскраві фарби, а кожен  івент на Awesome time together. 

Imgl8778 001

Imgl8804 001

Post A Reply