InterLink Tech Talk February 2024

Tech Talk – багаторічна традиція в нашій компанії. Ми обговорюємо технологічні новинки, влаштовуємо панельні дискусії, ділимося викликами та рішеннями з проєктів у колі колег.  Наприкінці лютого у нас відбувся перший у 2024 році Tech Talk. І маємо надію, що не останній ;). 

Дата проведення співпала із 2 річницею повномасштабного вторгнення. Тож ми вкотре дякуємо нашим захисникам за можливість не лише жити, а й займатися улюбленою справою та організовувати такі лампові зустрічі. Дякуємо всій команді та нашим підписникам, хто підтримав у цей день збір на РЕБ.

На початку івенту, окрім кави, нас збадьорила порцією технічних деталей та гумору одна з команд, чиї обличчя вам вже можуть бути знайомі, якщо ви відвідували наші InterLink Meetup. Олександр, Саша та Катя розповіли про архітектуру, технології, проблеми та рішення на своєму проєкті. Проєкт являє собою ідеальний інструмент для управління класом, який дозволяє вчителям проводити уроки дистанційно. Він підвищує продуктивність, дозволяючи контролювати, управляти, демонструвати, підтримувати та співпрацювати зі своїми учнями. Система включає такі можливості як: переглядати відкриті аплікації студента, застосовувати різноманітні ефекти такі як блокування екрану та мишки, віддалене керування компʼютером студента, шерінг екрану студента для інших студентів та багато інших.

Наступна наша спікерка Наталія організувала нам deep dive into AWS, розповідаючи про сервіс, над яким вона нещодавно працювала. Його головна задача – управління віртуальними лабораторіями, запущеними на різноманітних платформах, таких як AWS, GCP, Microsoft Azure і т.д.

Дякуємо Наталі та її помічнику, котрий допомагав їй готуватися до її першого виступу! 

Наступний виступ був безпрецедентний для Tech Talk :), адже майже вся команда взяла участь у підготовці презентації та виступі.

Хлопці розповіли нам про роботу над проєктом та як Python, React, OCR, Microservices, CI/CD, Banking, Medicare/Insurance поєднались в один організм, який є рішенням для фінансової автоматизації. Сервіс  підтримує будь-яку медичну організацію, що виставляє рахунки страховим компаніям, включаючи медичні або стоматологічні практики, МСО/ДСО, компанії з управління білінгом/циклом доходу та цифрових медичних постачальників.

Дякуємо хлопцям за позитив та як завжди яскраві приклади, які дозволяють легко запам’ятати інформацію. 

До нових зустрічей, шановні читачі. Нехай прибуде з вами сила знань. Не соромтеся ділитися інформацією та натхненням з оточуючими!

Post A Reply