InterLink inCamp announcement: Почни кар’єру в ІТ у Львові разом з InterLink!

Привіт, студенте!

Ти отримав вдосталь теоретичних знань та готовий спробувати застосувати їх на практиці? Закріпи і прокачай свої вміння разом з компанією InterLink!

Ми пропонуємо тобі повністю зануритись в світ IT в нашому комфортному офісі на вулиці Стрийській, район Кінг Кросу у Львові. Кожен робочий день з 9ї ранку до 6ї вечора в нашій інтернатурі InterLink inCamp на тебе чекає робота над реальними проектами у взаємодії з креативним дизайнером та чуйним відділом QA. Ти отримаєш практичний досвід розробки веб аплікацій на мові програмування Java, з використанням Spring MVC та Hibernate, побудови frontend частини додатку за допомогою TypeScript та Angular 2. А наші досвідчені ментори допоможуть тобі зробити твої перші кроки та пройти цей шлях до кінця.

Окрім практики з створення веб аплікацій ти отримаєш досвід роботи в команді слідуючи гнучким методологіям розробки ПЗ. Навчишся спільними зусиллями поліпшувати процес розробки та взаємодії в команді.

І найважливіше! Після завершення півтора-місячної програми підготовки ти отримаєш можливість продовжити свою кар’єру, приєднавшись до нашої дружної команди у Львові.img_9484 Якщо ти студент або випускник ВНЗ або технікума, розумієш технічні тексти на англійській мові, вмієш перетворити просту задачу в працюючий код, а ООП для тебе не просто абревіатура – ти вже на півшляху до нас :).

Тож не марнуй часу та реєструйся на відбір до інтернатури

Зареєструватися

Post A Reply