#Meeting room: спілкуємося про дизайн

Кожен місяць ми намагаємось знайомити вас з нашою командою.

Пора “розбавити” девелоперську тусовку, тому ми задали декілька запитань для нашої дизайнерки Лілії Стецун.

Своєю історією та досвідом вона поділилась з нами в цій статті.

 img 3621

📍  Чому ти обрала саме дизайн?

– Все розпочалось ще у дитинстві, коли я хотіла бути вчителем малювання. Батьки підтримали мене у цьому, відвівши у художню школу. Потім, дізнавшись про таку спеціальність, як графічний дизайнер, я подумала: «Так, це саме те, що я хочу». Мій навчальний заклад надав чудовий фундамент для подальшого розвитку. Завдяки ІнтерЛінк я могла навчатися і паралельно будувати кар’єру, як дизайнер.

📍  Що тобі подобається в роботі?

– Подобається різноплановість завдань, які дають можливість розвиватись. Круто брати участь в оформленні івентів, а ще крутіше отримувати позитивні фідбеки від тих, хто відвідує наші заходи. Також, подобається розробляти дизайн для програм і розуміти, що за допомогою них, ми вирішуємо безліч проблем з якими стикається бізнес. Його робота стає значно легшою, структурованою та заощаджує час користувачам.

📍 Що тебе надихає? Як не перетворюєш творчий процес у конвеєрну ілюстрацію?

– Надихає можливість розвитку та цікаві завдання. Ідеї не з’являються самі по собі. Для цього потрібно зібрати референси і на їх основі вимальовується концепція проєкту. Коли достатньо інформації, то мозок самостійно генерує ідеї.У нас достатньо різноманітні завдання і до кожного потрібно знайти індивідуальне рішення, так що робити «конвеєрну ілюстрацію» немає потреби.

📍 Як ти сприймаєш критику в роботі?

– Критика — це добре, вона дає можливість розвиватись та придумувати щось нове. Потрібно розуміти, що у кожної людини свій смак, тому не варто сприймати критику близько до серця. Робота дизайнера — це не лише робота однієї людини, це співпраця замовника та дизайнера разом, не завжди з першого разу вдається задовольнити смаки та потреби. Правки та критика — це частина процесу розробки проєктів.

📍 Які програми використовуєш для задач?

frame 51

Post A Reply