Курс підготовки до inCamp. Основи ОО підходу. Об’єкти, інтерфейси, класи

В цій лекції ми з вами розглянемо базові поняття, які необхідно розуміти при використанні об’єктно-орієнтованого підходу для вирішення задач. А саме: розкриємо сенс таких понять як об’єкт, інтерфейс та клас. Цей матеріал дасть вам необхідну базу для подальшого розуміння більш складних принципів використання ООП.

Переглянути на YouTube:

Основи ОО підходу. Об’єкти, інтерфейси, класи

Наприкінці лекціі є завдання для самоперевірки. Раджу поставитись до його виконання достатньо серйозно. Через практику ви краще засвоїте теоретичний матеріал та зможете виявити, чи не залишилось у вас відкритих питань по темі після її перегляду.

Свої коментарі та запитання до матеріалу вільно відправляйте до цієї статті у формі нижче.

P.S.: Місцями на відео я говорю досить повільно, то ж feel free переглядати його на збільшеній швидкості 😀 На 2.0 все ще можна розібрати мій голос 🙂

2 комментария

You can post comments in this post.


  • Спасибі за матеріал і за можливість навчатися у зручний для кожного час. Запитання наступні. Яка мова програмування очікується від студента для виконання цього завдання – JS чи Java? Скільки приблизно буде тривати зустріч у середу (у зв`язку з роботою є можливість підійти лише о 18:00)?

    Irene 7 лет ago Reply


    • Для цього, та більшості інших завдань, ви вільні обирати мову програмування на власний смак. Я обрав JavaScript з метою продемонструвати сутність об’єкту та інтерфейсу без створення класів. Очікуємо, що зустріч триватиме біля години.

      Олександр Котов 7 лет ago Reply


Post A Reply