Річниця Tabletop community

Привіт Всім! Нещодавно ми святкували День Народження Tabletop Community. Нам вже два роки, юхуу!!

Святкували ми цей день з класним тортом і в як завжди чудовій компанії й цікавими іграми:

IMG_9639

Трішки історії ;). Наше Tabletop товариство було засновано невеликою групою джавістів з легкої руки Олександра Шевченка, який вирішив запропонувати нам спосіб приємно провести п’ятничний вечір в теплій та дружній компанії в офісі :). Ми починали фактично без нічого, і нашим поставником ігор був Саша (games-dealer?:)). Але з часом ми заснували невеличку crowdfunding компанію для покупки цікавинок, чим і почали розширяти нашу колекцію.

Уявити тільки — кожну п’ятницю ми збираємось вже напротязі аж 2х років! За весь цей час не тільки наша колекція зросла вдвічі, але і комьюніті. Тейблтоп не тільки дозволяє нам відпочити від буденності та зняти стрес, накопичений за тиждень, але й знайомитись з колегами з інших проектів і офісів. Та не тільки це нам дає цей івент, рік тому ми змогли втілити бажаний нами веб апп (а також невеличку мобільну версію) для ведення заборгованостей і їх розрахунків — split-bill. Вона здорово допомагає не забувати хто-що-і-кому винен і економить купу часу з приводу різного роду розрахунків.

IMG_9724

IMG_9727 IMG_9796

DSC_0252IMG_9722

Дякую core team тейблтопа, у тому числі Ігорю Остапенку та Олександру Шевченку за організацію кожного івенту та його проведення, за той весь фан з яким проходить тейблтоп, за те що він такий теплий і ламповий, яким був ще на початку, не дивлячись на збільшення комьюніті, за те що дозволяє нам просто поспілкуватись і веселитись в нашому сімейному колі! Дякую!

Хай наступний рік буде ще веселішим, позитивнішим і яскравішим ніж попередні! Більше цікавих ігор, івентів і учасників! Побачимось на наступному тейблтопі!

Post A Reply