Women’s Day

Наші чоловіки знають, чим порадувати своїх завжди заклопотаних, а іноді трішки знервованих дівчат. Цього разу ми могли відволіклися від насиченого подіями дня та занурилися в культуру дзен-будизму та неповторну атмосферу сходу, порелаксували і дізналися багато нового :).

Виявляється, традиційна китайська церемонія чаювання називається гунфу-ча. Останній склад у цьому вислові перекладається як «чай», а перші два — «вища майстерність» або «вище мистецтво».

Сама церемонія складається з декількох етапів: підготовки та прогрівання посуду, підготовки чаю та власне заварювання чаю, яке може відбуватися до 8 разів поспіль. Для заварювання використовується спеціальний і дуже милий посуд :), а також чайнички з ісинської глини, яка має пори та насичує чай киснем.

Під час розливу, чай лився буквально рікою. Майстер запевнив нас, що якщо чай під час церемонії розливається по всьому столу, це на удачу :), щоб гроші та достаток також лились рікою.

  

Весь час нас огортала приємна музика, наполовину приглушене світло та неповторний східний аромат.

Цей вечір нам подарував не тільки відпочинок для тіла, а і душевний спокій та рівновагу. Тепер ми знаємо, як впоратися зі стресом та поганим настроєм :). Дякуємо наших любим колегам –  чоловікам за прекрасний вечір. Ми завжди відчуваємо їх увагу і турботу, і не тільки у свято :).

Post A Reply